image

NIEUWSBRIEF 10 DECEMBER

Start verkoop Eerste Kwartier

U heeft even geduld moeten hebben, maar de verkoop van de 24 appartementen in het plan Eerste Kwartier gaat vandaag online van start! Vanaf vandaag staan op de website de beschikbare verkoopdocumentatie, waaronder de technische omschrijving, een toelichting op de inschrijfprocedure, de verkooptekeningen, de prijslijst, etcetera.

Het aantal inschrijvingen overtreft onze stoutste verwachtingen, en dat geldt voor alle appartementen, van klein tot groot, en het aardige, het merendeel uit Castricum! De opdrachtgever wil dan ook graag dat wij dat honoreren en dat kandidaten uit de CAL voorrang hebben.

Lees voor u zich als koop kandidaat inschrijft daartoe eerst de Toelichting op de inschrijving, welke u onder het tabblad Downloads aantreft.

Heeft u belangstelling tot koop van een van de appartementen? Op de website www.eerste-kwartier.nl kunt u zich online inschrijven. Een eerdere aanmelding als kandidaat is niet hetzelfde als deze inschrijving. Om mee te kunnen doen aan de inschrijfprocedure dient u zich op het bouwnummer van uw voorkeur in te schrijven.

Het inschrijven doet u heel makkelijk via de onderstaande button.

Inschrijven is mogelijk tot 3 januari 2022, 09:00 uur.

Het maakt niet uit of u zich direct of later inschrijft, als uw inschrijving maar voor bovengemelde datum en tijd bij ons binnen is.

Verkoopdocumentatie:

Download en bekijk eerst heel goed en rustig de verkoopdocumentatie, welke u vindt op deze website. Zoals de tekeningen, de ligging en grootte van de diverse woningen, de Prijslijst, de Servicekosten, de Deelmobiliteit als integraal onderdeel van het woonconcept, de Technische omschrijving, de Toelichting op de inschrijving etcetera.

Heeft u dan nog vragen, dan kunt u zich altijd wenden tot de medewerkers van Hopman Makelaars op kantoor of via het mailadres nieuwbouw@hopmanmakelaars.nl

Voor de woningen in de sociale sector:

Voor de 7 woningen in de laagste prijsklasse geldt specifiek:

  • een maximale inkomensgrens teneinde lagere inkomens in staat te stellen om een dergelijke woning te kopen. Zie daartoe de Toelichting op de inschrijving;
  • een 10-jarige zelfbewoningsplicht met anti-speculatiebeding;

Deelmobiliteit is een integraal onderdeel

Niet alleen wordt het woningcomplex gasloos uitgevoerd, er is ook een visie ontwikkeld met het oog op het gezamenlijke gebruik van elektrische deelauto’s door toekomstige bewoners. Daarom worden vanuit de op te richten Vereniging van Eigenaren 3 elektrische deelauto’s betaald en onderhouden. In de servicekosten is daartoe een maandelijks bedrag opgenomen, waar alle kopers voor een gelijk deel aan meebetalen. De deelauto’s kunnen worden gebruikt door de bewoners van het ‘Eerste Kwartier’ voor een klein bedrag per km en per uur, waarmee u waarschijnlijk stukken voordeliger uit bent dan met een eigen auto. Zie daartoe onder Downloads Deelmobiliteit als integraal onderdeel van het woonconcept.

Wel of geen hypotheek?

Aangezien de belangstelling groot is, vragen wij u ook in te vullen of u verwacht een voorbehoud financiering op te moeten nemen in de koopakte. Of dat u juist geen gebruik maakt van deze ontbindende voorwaarde.

De volgende hypotheekadviseurs kunnen u daarbij prima van dienst zijn:

  • Hypotheekshop Castricum, mailadres castricum535@hypotheekshop.nl
  • FDC Amsterdam, mailadres info@fdcamsterdam.nl
  • Weel Verzekeringen & Hypotheken, mailadres info@weel.nl

In de online Toelichting op de inschrijving onder Downloads vindt u meer informatie over de regels en de toewijzingsprocedure.

Wij wensen u heel veel plezier bij het doornemen van deze informatie. Heeft u nog aanvullende vragen? Neem dan contact op met Hopman Makelaars.

Met vriendelijke groet,

Team Eerste Kwartier

U ontvangt deze e-mailing omdat u een zich heeft ingeschreven op de website. Wilt u geen informatie van ons per e-mail ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.