Comfort & Techniek

Wooncomfort

Elk appartement wordt comfortabel verwarmd met vloerverwarming. Dit zorgt voor een zeer gelijkmatige warmteafgifte in het gehele appartement.  Het resulteert in een behaaglijke warmte. 

Voor extra comfort is de badkamer voorzien van een elektrische design radiator. 

De zonnige ligging van de woonkamers van zuidoost naar noordwest en de grote raampartijen zorgen voor een mooie bezonning, waardoor in de wintertijd veel licht binnen komt.

Elk appartement heeft een grote warmwaterboiler, zodat u comfortabel kunt douchen. 19 Appartementen worden voorzien van een 200 literboiler. De 5 grootste appartementen krijgen naast een ligbad en douche tevens een boiler van 300 liter.   

De hoofdentree van het gebouw is voorzien van een videofoon installatie, waarmee u bezoekers veilig kunt binnenlaten via een installatie in de hal van uw eigen woning.

De bouw en oplevering van het gebouw en de woningen vindt plaats onder garantie van Woningborg.

TECHNIEK

De appartementen worden niet aangesloten op het gasnet. De warmtebron wordt een lucht-water warmtepomp voor elke woning, waarvan het buitendeel geïsoleerd op het dak staat. De energie wordt geleverd door elektra. Aangezien een dergelijk systeem minder energie gebruikt dan een gasketel, zijn de energiekosten lager dan traditioneel op gas, mede afhankelijk van het gebruik. Het elektraverbruik wordt voor een deel gecompenseerd door de opbrengst van de eigen zonnepanelen. Het koken gebeurt ook op elektra.

De appartementen wordt voorzien van een balans ventilatiesysteem (WTW). Balansventilatie houdt in dat er (bij gesloten ramen en deuren) evenveel verse buitenlucht wordt toegevoerd in bijvoorbeeld de woonkamer en slaapkamers als er binnenlucht wordt afgevoerd.

Het grote voordeel van deze installatie is dat nieuw aangevoerde buitenlucht langs gebruikte binnenlucht gaat, waardoor de warmte van de binnenlucht al overgedragen wordt aan de koudere buitenlucht, voordat de verse lucht in de woning komt. Dit staat bekend als warmteterugwinning.

 

SAMENVATTING

  • Hoog wooncomfort door vloerverwarming en een extra elektrische design radiator in de badkamer
  • Energiezuinig wonen met verwarming op eigen lucht-water warmtepomp
  • Ruime balkons en terrassen
  • 3 Garageboxen met elektrische deelauto’s voor gebruik door de bewoners
  • Veilig gelijkvloers en vrijwel drempelloos wonen met inbraak werend hang- en sluitwerk
  • Gemak door brievenbus in centrale hal, lift, inpandige privé berging
  • Keuze uit 5 kleuren vloertegels van en 4 soorten wandtegels. De badkamers en toiletten worden voorzien van sanitair van Villeroy & Boch en kranen van Grohe
  • De woningen worden levensloopbestendig gebouwd
  • Het wooncomplex beschikt over 5 elektrische opstelplaatsen voor scootmobielen

De verkoop is gestart

De inschrijving sluit op 3 januari 2022 om 09.00 uur.


Inschrijven

0251-65 77 00
Top