Het plan

Op deze prachtige locatie, centraal gelegen in Castricum, wordt aan de Soomerwegh op de hoek van het Raadhuisplein een fraai appartementengebouw van 24 appartementen ontwikkeld met 4 woonlagen.

Via een zeer royale en lichte hal betreedt u de entree van het ‘Eerste Kwartier’, deze bevindt zich op de hoek van de Soomerwegh en het Raadhuisplein. Op de begane grond bevinden zich tevens enkele garageboxen en de inpandige privé bergingen waarover elk appartement beschikt.

Aan de Soomerwegh bevinden zich op de begane grond 3 appartementen van 80 à 92 m² met een mooi terras op het westen. Op de 1e en 2e verdieping komen, per verdieping, elk 8 appartementen op het zuidwesten en noordwesten. Elk appartement is voorzien van een ruim balkon. Op de 3e verdieping komen 2 normale appartementen en 3 penthouses, welke beschikken over extra grote terrassen

De appartementen zijn ruim opgezet en zijn levensloopbestendig, met een woonoppervlak van 68 m2 tot 150 m² met terrassen van minimaal 8 m². Elk appartement beschikt over 2 slaapkamers en 1 appartement beschikt over 3 slaapkamers. Alle appartementen worden voorzien van een ruime badkamer met een separaat toilet.

7 Appartementen hebben een woonoppervlak van 68 à 71 m². Deze worden aangeboden als sociale koopwoning met een maximale prijs van ca. € 254.500,- plus de index.

12 Appartementen krijgen een woonoppervlak van 80 tot 92 m².  Voor de toekomstige eigenaar die graag meer ruimte wil worden er 5 appartementen gerealiseerd met een woonoppervlak van 110 tot 150 m² met extra grote dakterrassen.

Keukencheque

De koper ontvangt een keukencheque, welke de koper kan besteden bij een keukencentrum naar diens keuze.  
Bij besteding daarvan bij Bruijnzeel Keukens te Alkmaar vindt de coordinatie plaats door Tervoort Egmond en wordt de keuken direct na oplevering geplaatst.

De hoogte van de keukencheque bedraaagt € 5.000 bij aankoop van een sociale woning en € 10.000 bij aankoop van de andere woningen. Beide bedragen zijn inclusief btw. 


De verkoop is gestart

De inschrijving sluit op 3 januari 2022 om 09.00 uur.


Inschrijven

0251-65 77 00
Top