Duurzaamheid

Aangezien de opdrachtgever duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, wordt het nieuwbouwproject onder andere uitgevoerd met elektrische deelauto’s en zonnepanelen, alsmede een systeem voor warmteterugwinning.

ELEKTRISCHE DEELAUTO’S

Niet alleen wordt het woningcomplex gasloos uitgevoerd, er is ook een visie ontwikkeld met het oog op het gezamenlijke gebruik van elektrische deelauto’s door toekomstige bewoners. De 3 gezamenlijke garageboxen op de begane grond worden daarom voorzien van laadstroom om elektrische auto’s op te laden. Op het dak komen 20 zonnepanelen om stroom te kunnen leveren aan het algemeen elektraverbruik van onder meer de laadstroom, de centrale verlichting, lift etc.

Het uitgangspunt voor het gebruik van de 3 elektrische deelauto’s gaat worden: “gebruiksgemak en een uitstekende gebruikservaring”. Daartoe wordt een contract afgesloten met A2B Sharing voor de lease en het onderhoud van 3 elektrische deelauto’s, waarbij de abonnementskosten, bestaande uit de lease en de servicekosten van de 3 auto’s voor de eerste periode van 5 jaar is afgekocht door de opdrachtgever.

 


De verkoop is gestart

De inschrijving sluit op 3 januari 2022 om 09.00 uur.


Inschrijven

0251-65 77 00
Top